Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Önünde Patlama

Gaziantep'de patlama meydana geldi. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere taşındı. Bomba yüklü aracın patlatıldığı iddia ediliyor.

Valilikten yapılan ilk açıklamada ise bombalı araçla meydana gelen saldırıda 1 polisin şehit olduğu 19'u polis 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

Gazianep Valiliği olaya ilişkin yaptığı resmi açıklamada,

''Şehitkamil ilçemiz İncilipınar mahallesinde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 nolu cadde üzerinde bugün saat 09.17’de bomba yüklü bir araç infilak ettirilmiştir. 

Saldırıda (1) polis memurumuz şehit olurken, 19 polis ve 4 sivil vatandaşımız yaralanmış olup, yaralılarımıza sevk edildikleri hastanelerde gerekli müdahaleler yapılmaktadır. 

Hain saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Aziz milletimiz ve şehrimize geçmiş olsun. 

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.'' ifadelerine yer verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.