Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Kuşadası Belediyesi Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Gaziantep'te Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bırakılan bomba yüklü aracın sabah saatlerinde infilak ettirilmesi sonucu 1 polis olay yerinde şehit olmuş 19'u polis 23 kişi yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılan polislerden birininde şehit olduğu diğer yaralılara müdahalenin devam ettiği bildirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde panelvan tipi minibüs ile gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından polis olay yerinde detaylı araştırmalarını aralıksız sürdürürken, parçalanan bombacının cesedi üzerinde başlattığı inceleme ile kimliğine ve hangi örgüte mensup olduğuna dair iz bulmaya çalışıyor.

Yetkililer hain saldırının arkasında IŞİD veya PKK terör örgütünün olabileceği üzerinde duruyor. 2012 yılı Ramazan Bayramında kentte 10 kişinin öldüğü bomba yüklü araçla PKK saldırısının yapıldığının altını çizerek  bu sabah meydana gelen saldırıdada aynı bulgulara rastlanıldığı ancak kesin olarak bir örgüt ismi verilemeyeği söyleniyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.