Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı tsk içişleri bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan 120 onur yıl programı

Gelibolu Yarımadası'nda orman yangını

Gelibolu Yarımadası'nda yangın söndürme helikopteri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında 10 dönümlük alan zarar gördü.

ÇANAKKALE 

Yangın söndürme helikopteri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında 10 dönümlük alanın zarar gördüğü bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, tarihi yarımada sınırları içinde yer alan Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Topzeytinlik mevkisinde, henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevlere yangın söndürme helikopteri, Eceabat ve Anafartalar Orman İşletme Müdürlükleri ekipleriyle Eceabat Belediyesi itfaiyesi müdahale etti.

Bölgenin engebeli olması dolayısıyla ekipler zaman zaman zorlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.