Genel Kurul'da Liderler Buluştu: Başbakan Yıldırım, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti

TBMM Genel Kurulu’nda, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Başbakan Yıldırım’ın davetiyle bir araya gelen liderler Kuzey Irak’ta yapılması planlanan referandumu değerlendirildi. Başbakan Yıldırım, tezkereye destek veren CHP ve MHP liderlerine teşekkür etti.

Edinilen bilgilere göre; TBMM Genel Kurulu’nda, tezkere görüşmeleri devam ederken, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz muhalefet sıralarına gelerek, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’na, “Sayın Başbakan sizinle bir kahve içmek istiyor” davetini iletti. Başbakan Binali Yıldırım’ın, tezkereye destek verdikleri için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ettiği belirtildi. Liderlerin Kuzey Irak’ta yapılması planlanan referandum ile ilgili konuştukları kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.