Öne Çıkanlar Goggle medicana görme engelli meteoroloji haberleri LAZİO Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos 1 Aralıkta Vizyonda Yer Alacak Yeni Filmler fransa

Gül: “Trump Umarım Kudüs’le İlgili Yanlış Karar Alıp Ateşle Oynamaz”

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımaya hazırlanmasına ilişkin, “Trump umarım Kudüs’le ilgili yanlış karar alıp ateşle oynamaz” dedi.

11'inci Cumhurbaşakanı Gül, ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımaya hazırlanması ile ilgili Twitter’dan açıklama yaptı. Gül, "ABD Başkanı Trump umarım Kudüs’le ilgili yanlış karar alıp ateşle oynamaz. Böyle bir kararın tüm İslam dünyasına karşı büyük bir provokasyon olacağını, iki devletli çözüm ihtimalini yok edeceğini ve küresel neticeler doğuracağını her barışsever ona anlatmalı” paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.