Gül’den Gülen’e Yalanlama

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Düşünce, din ve siyaset anlayışım açısından hayatımın hiçbir döneminde yakınlık duymadığım bu örgüt lideri ile; Başbakanlığım, Dışişleri Bakanlığım ve Cumhurbaşkanlığı görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır” ifadelerini kullandı.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in yabancı bir basın kuruluşuna verdiği mülakatta 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün kendisini ziyaret ettiği iddiasının gündeme gelmesinin ardından 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nin Twitter hesabından Gül’ün konuya ilişkin açıklaması paylaşıldı. Söz konusu haberin asılsız olduğuna dikkat çekilen açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Gül, “Düşünce, din ve siyaset anlayışım açısından hayatımın hiçbir döneminde yakınlık duymadığım bu örgüt lideri ile; Başbakanlığım, Dışişleri Bakanlığım ve Cumhurbaşkanlığı görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.