Gümrük Bakanlığı’nda FETÖ Operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda görev yapan 38 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY’ye ilişkin soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 9 ilde operasyon başlattı. Operasyon kapsamında, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı çalışanı 38 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı işlemlerinin bu sabah itibariyle başladığı belirtilirken, hakkında gözaltı kararı verilen 38 kişinin Bylock kullanıcısı olduğu öğrenildi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personelinden hakkında gözaltı verilenlerin tamamının ihraç edildiği belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.