Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-1 Ağustos 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Bakanlar Kurulu Toplantısı’na başkanlık edecek. CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek ve Çankaya Köşkü’nde ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford’u kabul edecek. (Saat: 09.00-14.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde Başbakan Binali Yıldırım'ı konuk edecek. (Saat: 14.00)
BAKAN ÇAVUŞOĞLU PAKİSTAN’DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan’ı ziyaret ediyor. Çavuşoğlu’nun, Pakistan Başbakanı’nın Dışişleri Danışmanı Sartaj Aziz’le bir görüşme gerçekleştirmesi, Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin başta gelmek üzere Pakistanlı yetkililerle bir araya gelmesi bekleniyor.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Bulgaristan'a yapacağı günübirlik resmi ziyarette Başbakan Boyko Borisov ile görüşecek, Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev tarafından kabul edilecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2015 yılına ilişkin Hanehalkı Tüketim Harcaması verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rio Olimpiyatları'na katılacak sporcu heyetiyle, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde bir araya gelecek. (Saat:19.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.