Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Gündemde Bugün-10 Ekim 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 10 askerin şehit olduğu, 8 vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

HP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu Açılış Konuşması yapacak, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ı Parti Genel Merkezinde kabul edecek ve 10 Ekim 2015 Ankara Gar Meydanı Katliamında hayatını kaybedenlerin anısına hazırlanan “Baba Ben de Gideyim Mi?” adlı belgeselin ilk gösterimine katılacak. (Saat:10.00-17.00-19.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANLARI ANKARA'DA

-HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Ankara Garı önünde sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenecek anma etkinliğine katılacak. (Saat:10.04)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 23. Dünya Enerji Kongresine katılacak (Saat:13.30)

BAKAN EROĞLU ARTVİN VE RİZE'DE
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Artvin Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Artvin Belediye Başkanlığını Ziyaret, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek. Bakan Eroğlu ayrıca, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları  Dağıtımı Merasimine ve Yusufeli İlçesi Yeniden Yerleşim Yeri Altyapı Çalışmaları Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine katılacak. (Saat: 10.00-11.00-11.30-12.00)

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Rize'de Rize Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Rize Belediye Başkanlığını Ziyaret, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek ve Koordinasyon toplantısına katılacak. (Saat:15.30-16.15-16.45-17.15)  

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-
Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ
-TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Dünyanın önde gelen yatırımcılarını ve girişimcilerini buluşturan TOBB İstanbul Startup organizasyonunun Volkswagen Arena İstanbul’da yapılacak finalinde açılış konuşmasını yapacak.(Saat:09.30)
-TÜİK, ağustos ayına ilişkin Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL
-Ankara Valisi Ercan Topaca öncülüğünde rektörler, vali yardımcıları, kurum ve kuruluşların müdür ve amirleri tarafından Ankara Garı önündeki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına olay yerine çiçek bırakılarak anma ziyareti gerçekleştirilecek. (Saat:08.45)

SPOR

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 3 grupta 9 karşılaşma yapılacak.





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.