Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası abd 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Gündemde Bugün - 10 Haziran 2016 Cuma
BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyoğlu Belediyesi tarafından Taksim Meydanı'nda düzenlenen iftar programına katılıyor. (Saat: 20.44)
 
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU EDİRNE'DE
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Selimiye Camisi'nde, Midyat’ta şehit olan Polis Memuru Nefize Özsoy’un cenaze törenine katılıyor. (Saat: 13.20)
 
KOMİSYONLAR TOPLANIYOR
-TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda, Türk Silahlı Kuvvetleri Personeli Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 11.00)
-TBMM TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu bünyesinde, TBMM İdari Teşkilatı başkan ve başkan yardımcıları ile bazı yasama uzmanlarına toplumsal cinsiyete duyarlı bütçeleme bilgilendirmesi yapılıyor. (Saat: 10.30)
 
BAKAN ÖZHASEKİ DİYARBAKIR'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Eylem Planı Bilgilendirme Toplantısı'na ve çeşitli etkinliklere katılıyor. (Saat: 16.00-20.45)
 
BAKAN EROĞLU VAN'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ziyaret ediyor, il danışma meclisi toplantısına ve toplu temel atma ve açılış merasimine katılıyor ve vatandaşlarla düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 13.30/14.30/18.00)
 
BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geliyor ve bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 16.30)
 
BAKAN ÇELİK HOLLANDA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Lahey'de, AB Dönem Başkanı Hollanda makamlarıyla resmi temaslarda bulunuyor.

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kadıköy İmam Hatip Okulları Mezunları Derneğinin 41 senelik geleneksel "Kardeşlik İftarı" programında yer alacak.
 
TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis'te, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00)
 
DÜNYA-DİPLOMASI
-Muhammed Ali son yolculuğuna uğurlanıyor
Louisville kentinde bulunan KFC Yum! Center'da yapılacak ve İmam Zaid Şakir'in yöneteceği cenaze töreninde aile üyeleri, farklı dinlerden temsilciler ile eski ABD Başkanı Bill Clinton konuşma yapacak.
Törenin ardından Muhammed Ali, Cave Hill mezarlığında toprağa verilecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.
-Fransa'da hükümetin kanunlaştırmaya çalıştığı iş yasasına ilişkin grevlerin yansımaları takip edilecek.
-Irak'ın başkenti Bağdat'ta Sadr Hareketi lideri Mukteda Sadr yanlıları hükümet karşıtı gösteri düzenleyecek.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Birinci Çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hasıla verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası, A Grubu'nda ev sahibi Fransa ile Romanya arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak.
-A Milli Futbol Takımı, Pazar Günü Hırvatistan ile oynayacağı EURO 2016 D Grubu ilk maçının hazırlıklarına devam edecek.
-Futbolda birinci transfer ve tescil dönemi başlayacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.