Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

Gündemde Bugün-10 Şubat 2017 Cuma
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzgölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat: 14:30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım,Tuzgölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:14:30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi, Yüksek Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu’nun ortak toplantısı açılışında  konuşacak. (Saat:11.00)

 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU İZMİR’DE
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İl Değerlendirme Toplantısına katılacak, Merinos Mobilya İşçileri ile buluşacak, Şehit Astsubay Üstçavuş Yahya Efilioğlu’nun Cenaze Namazına katılacak, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek ve İzmir Balkan Çalıştayı’na katılacak. (Saat:10.00-12.00-13.30-17.00-18.30)
 
BAKAN ELVAN İSTANBUL’DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, MÜSİAD Üyelerini Cazibe Merkezleri Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısına ve TÜSİAD Üyelerini Cazibe Merkezleri Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-14.30) 

BAKAN BOZDAĞ ANTALYA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Valiliği ziyaret edecek ve İstinaf Mahkemeleri Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:12.00-15.00)
 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, KOSGEB Merkez Binada “50 bin TL Faizsiz Kredi Desteği” Basın Toplantısına katılacak. (Saat:14.30)  

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, CNR Avrasya Boat Show-11.Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nın VIP açılışını yapacak. (Saat:14.00)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Aralık ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası açılış maçında Lider Beşiktaş deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. (Saat:19.00) 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.