Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Gündemde Bugün-11 Temmuz 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ'UN PROGRAMI
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Potaçari Şehitliği'nde düzenlenecek "Srebrenitsa Soykırımı Kurbanlarını Anma Töreni"ne katılacak.
 
BAKAN ELVAN NİĞDE VE MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Şehit Ömer HALİSDEMİR’i Kabri Başında Anma Töreni’ne katılacak, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” Oluşturulması ve Ağaç Dikimi Yapılması projesine katılacak, Şehit Ömer HALİSDEMİR’in Babası Hasan Hüseyin HALİSDEMİR’i Ziyaret edecek ve Mersin’de “Demokrasi ve Milli Birlik” Konferansına katılacak. (Saat:11.00-11.30-11.45-19.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Garnizon Şehitliği Ziyaret edecek, 15 Temmuz Şehitlerimiz için okunan  Mevlidi Şerif’e katılacak, Bünyan Şehitliğini, 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Cennet Yiğit'in Ailesini, Yeşilhisar Şehitliğini  ve 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Kübra Doğanay'ın Ailesini Ziyaret edecek.  (Saat: 11.00-12.50-14.30-15.00-16.00-16.30)
 

BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bala-Ergin Köyünde 15 Temmuz Şehidi Umut Can Kılıç’ın kabrini ziyaret edecektir. (Saat:11.00)
 
BAKAN YILMAZ SİVAS’TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yukarı Tekke Şehitliğini ziyaret edecek, Ulu Camii’de Şehitlerimizin Ruhuna İthafen hazırlanan Mevlüt Programı’na ve  Kurt Deresi Mesire Alanında 15 Temmuz Şehitler Fidanlığı açılışına katılacak. (Saat:11.00-12.00-14.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Şehitlik ziyareti yapacak, 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın kabrini, 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın ailesini  ziyaret edecek ve Şehit yakınları ve Gazilerimizin katılımlarıyla Mevlid-i Şerif programına katılacak. (Saat:11.00-11.30-11.45-12.00) 

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU LİBERYA CUMHURİYETİ'NDE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Liberya Cumhuriyeti'ne resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Elvanköy Mezarlığı’nda 15 Temmuz şehitlerinin kabirlerine ziyarette bulunacak. (Saat:10.00)

 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Perakende satış endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)  
-Maliye Bakanlığı, Haziran 2017 Vergi Kimlik numarası ve Mükellef sayıları istatistiklerini açıklayacak. (Saat.10.00)  

SPOR
-
Süper Lig'de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimi, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. (Saat:16.00)
-UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 4 maç oynanacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.