Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan Meslekler çukurova belediyesi medicana Goggle Hakkari fransa

Gündemde Bugün-12 Ağustos 2016 Cuma
TÜRKİYE
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'i kabul edecek.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğluİran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif’i kabul edecek. Heyetlerarası görüşmeden sonra, iki Dışişleri Bakanı ortak basın toplantısı yapacaklar. (Saat:10-30-11.00-12.00)

BAKAN EROĞLU YOZGAT’TA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Yozgat Valiliği’ni, Yozgat Belediye Başkanlığı’nı AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman  Köylülerine  Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine ve Koordinasyon toplantısına katılacak. (Saat:10.45-11.30-12.00-14.00-15.30)    

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Sanayi Odasının düzenlediği “ Türkiye’ye  Güvenenler  Türkiye’ de Üretenler" konulu toplantıya katılacak. (Saat:14.30) 

BAKAN AVCI ALMANYA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Almanya’nın önde gelen tur operatörleri ve turizm sektör temsilcileriyle çalışma toplantısında bir araya gelecek ve basın toplantısı yapacak.   

TBMM
-- Plan ve Bütçe Komisyonunda proje bazlı teşvik uygulaması, şehit yakınına ÖTV'siz araç, Hakkari ve Şırnak illerinin kaldırılarak Yüksekova ve Cizre illerinin kurulması, terörle ilişkili belediyelerle ilgili düzenlemeleri de içeren kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.
- Anayasa değişikliği için oluşturulan komisyonun AK Parti, CHP ve MHP'li üyeleri bir araya gelerek ilk toplantılarını yapacak. (Saat:11.00-15.00)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis’te, HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
-TÜİK, Haziran ayı dış ticaret ve sanayi ciro endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL
-Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası, darbe girişiminin ardından açığa alınan öğretmenlerin yerine atanacak 15 bin öğretmenin sözleşmeli ve mülakatla alımı hakkında Genel Merkezde bir sabın toplantısı gerçekleştirecek (Saat:11.00)      

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.
- Beşiktaş ile Galatasaray arasında 13 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa maç öncesi her iki ekibin teknik direktörleri Şenol Güneş ve Jan Olde Riekerink ile takım kaptanlarının katılımıyla Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda ayrı ayrı basın toplantısı düzenlenecek.  (Saat:18.30-19.30)    




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.