Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Gündemde Bugün-12 Eylül 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-
Kurban Bayramı kutlanıyor.  İslam dünyasında idrak edilecek Kurban Bayramı ve kutsal topraklardaki milyonlarca Müslümanın hac ibadeti izleniyor
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.


BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Kültür merkezinde ve Mersin İl teşkilatında bayramlaşma merasimine katılarak, Mersin Ayvageçidi yaylasını ziyaret edecek. (Saat: 12.00-13.00-14.30)

BAKAN AĞBAL BAYBURT'TA
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt il merkezi ve AK Parti İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:11.00-15.00)

SPOR
-Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Benfica takımıyla 13 Eylül Salı günü oynayacağı B Grubu ilk hafta maçının hazırlıklarını, karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesi teknik direktör Şenol Güneş, statta basın toplantısı düzenleyecek.
(Saat:21.00-21.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.