Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-12 Nisan 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek. Milli İrade Platformu Tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda organize edilen 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Programı'na katılacak. (Saat:14.00-19.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Kaya Termal Otel'de hemşeri dernekleri ile bir araya gelecek, Bornova ve Bayraklı'da vatandaşlara hitap edecek. (Saat:10.00-13.00-16.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi Küçükyalı Kültür Merkezinde geri dönüşüm işçileriyle bir araya gelecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ SAMSUN'DA
-Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çarşamba ilçesinde düzenlenecek mitingde halka hitap edecek. (Saat:14.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANTALYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ATB Toplanti Salonu'nda Antalya Ticaret Borsasi'nin düzenledigi Kent Bulusmaları'nin konuğu olacak. (Saat:09.30) 


BAKAN ARSLAN İSTANBUL’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, Avcılar’da Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Temsilcileri ile Toplantı, Sultanbeyli’de Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve STK Temsilcileri ile Toplantı, Tuzla’da Kars Dernekleri ile Toplantı, Ümraniye’de Kars-Ardahan-Iğdır Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği ile Toplantı yapacak. (Saat:10.00-14.30-17.30-19.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE ‘DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Saray Talebe Yurdunu, Bolu Caddesi Esnafını, OSB Fabrika, Beyköy Belde İlçesini ziyaret edecek ve Esnaf Gezisi yapacak. (Saat:09.30-10.30-12.00-14.30-17.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL’DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Haliç kongre Merkezi’nde Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen “Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2017 Konferansı ve Fuarı”na katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:10.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Alkışla ilçesi Esnafını ziyaret edecek, Alkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’nde Alkışla İlçesi Salon Toplantısına ve Ommer Otel’de İnşaat Sektörü Temsilcileri Toplantına katılacak (Saat:14.00-14.30-19.30)

BAKAN ÇELİK ADANA’DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Pozantı İlçesinde, Seyhan İlçesinde halkla buluşacak ve HAK-İŞ’in Düzenlediği “40 İLDE 40 TOPLANTI” Programına iştirak edecek. (Saat:13.00-18.00-19.00) 

BAKAN AVCI MUĞLA'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Marmaris ve Bodrum'da  turizm sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. (Saat:11.30-17.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Acıpayam'da, Yatağan'da Halkla Buluşma yapacak, Tavas Nikfer'i ziyaret edecek, MAKSİAD Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:12.00-14.30-17.00-19.00)  

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat 2017 Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile görüşecek.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig 18. hafta erteleme maçında Gaziantepspor, Gençlerbirliği ile karşı karşayı gelecek. (Saat:17.30)
-UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih-Real Madrid, Atletico Madrid-Leicester City ve ertelenen Borussia Dortmund-Monaco karşılaşması yapılacak. (Saat:21.45-21.45-19.45)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.