Gündemde Bugün-13 Ağustos 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
- Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya gelecek. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ’DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi Açılışına katılacak. (Saat:14.00) 

BAKAN EROĞLU ERZURUM'DA
- Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Erzurum Valiliği'ne, Erzurum Belediye Başkanlığı'na, Ak Parti İl Başkanlığına  ziyaretlerde bulunup toplu temel atma ve açılış merasimine katılacaktır. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ayrıca Koordinasyon toplantısına iştirak edecektir.
(Saat:10.00-10.30-15.00-11.00-13.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, Keçiören-Tandoğan Metro Hattı’nda incelemede bulunacak. (Saat:10.30)

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bayrampaşa Yaş Meyve ve Sebze Hali esnafı ile Meyve-Sebze Komisyoncu ve Tüccarlar Derneğini ziyaret edecek, Hal Müdürlüğünde görüşmelerde bulunacak. (09.00-10.30-11.00)

DÜNYA
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR SANAT
-Sadabat Tiyatro Kulübünce düzenlenen, ressam Seda Zekiye Kaya'nın "Renklerin Dili" sergisi Kağıthane Meydanı'nda sanatseverlerle buluşacak.
(Saat:15.00)
-Bilim Sanat Vakfında, moderatörlüğünü Barış Saydam'ın yapacağı "Sinemanın Gücü: Işık ve Gölge" başlıklı söyleşide yönetmen Aytekin Çakmakçı konuşacak. (Saat:15.30)

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle terör mağduru kız ve erkek öğrencilere yönelik psiko-sosyal destek amaçlı düzenlenen ‘Diyanet Yaz Kampı’nın kapanış programına katılacak. (Saat:14.00)

SPOR
-
Turkcell Süper Kupa maçında geçen sezonun Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.45)
2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor. Çeyrek finali garantileyen A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki beşinci ve son maçında Brezilya ile karşılaşacak. (Saat:21.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.