Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Gündemde Bugün-13 Eylül 2016 Salı
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Parti Genel Merkezinden Bayramlaşma Törenine katılacak. (Saat:14.00) 

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bir dizi bayramlaşma programlarına katılacak. Bakan Işık, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında, Kocaeli kent merkezinde, İl Jandarma Komutanlığı'nda ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:10.30-12.30-14.30-16.00-16.40)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramlaşma programlarına katılacak ve ziyaretler gerçekleştirecek. (Saat:10.00-17.30)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valilikte, Belediye'de, AK Parti İl Başkanlığı'nda, Çilimli İlçe Teşkilatı'nda, Gömyaka İlçe Teşkilatı'nda, Cumayeri İlçe Teşkilatı'nda, Gümüşova İlçe Teşkilatlarında Bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:10.00-11.00-14.00-16.00-17.00-18.00-19.00)   

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CANKURTARAN'IN PROGRAMI
-CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Sincan L1 ve L2 Tipi Cezaevine bayram ziyaretine gelen tutuklu aileleriyle görüşecek ve basın açıklaması yapacak. (Saat:15.00)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, 2016-2017 sezonu grup maçları heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.