Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-14 Eylül 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.


BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Berköy Belde Teşkilatı'nda, Kaynaşlı İlçe Teşkilatı'nda, Boğaziçi Belde Teşkilatında, Yığılca İlçe Teşkilatı'nda, Akçakoca İlçe Teşkilatı'nda Bayramlaşma programlarına katılacak ayrıca Şehit Ufuk Baysan, Şehit Sabri Altınbaş ve Şehit Ercan Çelik'in ailelerini ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-14.00-16.00-10.30-11.30-16.30)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Kalesi'nde düzenlenecek bayramlaşma törenine katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dinar ilçesi ile belde ve köylerinde bayramlaşma programlarına iştirak edecek. (Saat:11.00-19.30)

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA İSTANBUL'DA
-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, 28 belediyeye görevlendirme yapılması ve "AK Partili belediyelerdeki FETÖ temizliği" konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verecek. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede görüşecek.

SPOR
-Yunanistan'da yapılacak 12. UEFA Olağanüstü Kongresinde UEFA Başkanı'nı seçecek (Saat:10.00)
-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar, E, F, G ve H gruplarında yapılacak 8 mücadele ile tamamlanacak.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.