Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün - 14 Mart 2016 Pazartesi

 -CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Tıp Bayramı nedeniyle doktorlara akşam yemeği veriyor. (Saat: 19.00)

-BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NUN KONUĞU

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye Muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Başkanı Riyad Hicab'ı kabul edecek.

-BAKANLAR KURULU TOPLANIYOR

-Bakanlar Kurulu Çankaya Köşkü’nde toplanacak.

  -GÜVENPARK'TAKİ BOMBALI SALDIRI

-Ankara Güvenpark'ta bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin gelişmeler ve saldırıya yönelik tepkiler takip ediliyor.

 -CHP MYK TOPLANTISI

-CHP Merkez Yönetim Kurulu, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, olağanüstü olarak genel merkezde toplanıyor. (Saat: 10.00)

-21. YÜZYILDA TÜRK DÜNYASI’NDA İŞBİRLİĞİ KONFERANSI

-Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından, Ankara Palas’ta, "21. Yüzyılda Türk Dünyası’nda İşbirliği" başlıklı uluslararası bir konferans düzenleniyor. (Saat: 10.00)

-DÜNYA

1- BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli muhalifler ve rejim heyetleriyle yürütülecek görüşmeler öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

(Cenevre)

2- Müslüman Kardeşler Teşkilatı üyesi 15 kişinin "şiddete teşvik" suçlamasıyla yargılandığı davanın duruşması, Mısır'daki İsmailiyye Ceza Mahkemesinde görülecek.

(Kahire)

3- Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının ardından, ülkedeki iç gelişmeler, rejim kuşatması altındaki bölgelerde insani durum ve diplomasi trafiği takip ediliyor.

(Washington/Moskova/Cenevre/Halep/İdlib/Şam)

4- Irak güvenlik güçlerinin terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonları sürüyor.

(Bağdat/Enbar/Kerkük/Musul) 

5- Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun hava desteği verdiği hükümet güçleri ile Husiler arasındaki çatışmalar takip ediliyor.

(Sana) 

-EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- TÜİK, ocak ayı süt ve süt ürünleri üretimi, kümes hayvancılığı üretimi ile şubat ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

 

-SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçları, Medicana Sivasspor-Kasımpaşa ve Antalyaspor-Bursaspor maçlarıyla tamamlanacak.

(Sivas/19.00/Antalya/20.00)

2- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 21. haftasında, Darüşşafaka Doğuş-Torku Konyaspor ve Anadolu Efes-Beşiktaş Sompo Japan maçları yapılacak.

(İstanbul/19.00/21.00) 

3- PTT 1. Lig'in 25. haftası, Kayseri Erciyesspor-Göztepe maçıyla tamamlanacak.

(Kayseri/19.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.