Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Gündemde Bugün - 14 Nisan 2016 Perşembe

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) 13. Zirvesi'ne katılıyor. (Saat: 09.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda konuk devlet başkanları onuruna akşam yemeği veriyor ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşüyor. (Saat: 19.00/21.30)

 

-TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)

 

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM KİT Komisyonu’nda, Türkiye Elektrik İletim A.Ş.Gn.Müd.(TEİAŞ)  2013 -2014 hesabı  görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu-Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Konulu Alt Komisyon toplanıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Adalet Alt Komisyonu’nda, Bilirkişilik Kanunu Tasarısı görüşülüyor. (Saat: 10.30)

-TBMM Anayasa Komisyonu’nda, Siyasi Etik Kanunu Teklifi görüşülüyor. (Saat: 11.00)

-TBMM KİT Komisyonu'nda, Türkiye Elektrik Ticaret Taahhüt A.Ş.(TETAŞ) 2012 - 2013 - 2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 12.00)

-TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan ''12 Eylül Askeri Darbesinden Sonra Oluşturulan Diyarbakır Beş No'lu Cezaevi İnceleme Alt Komisyonu''nun Diyarbakır Beş No'lu Cezaevinde hükümlü olarak kalmış bulunan Aydın Hasar, Mahmut Değer ve Adnan Güllüoğlu'nun tanıklıklarına başvuruluyor. (Saat: 14.30)

-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Alt Komisyonu bünyesinde Türkiye'de Yaşayan Engelli Kadınlar ile Engellilere Bakmakta Olan Kişilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyon toplanıyor (Saat: 15.00)

 

-DIŞİŞLERİ KOMİSYONLARI ORTAK TOPLANTISI

-Türkiye-Romanya-Polonya Dışişleri Komisyonları ortak bir toplantı ve basın açıklaması yapıyor. (Saat: 10.00/12.20)

 

-CHP'Lİ AKSÜNGER'İN BASIN TOPLANTISI

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, CHP Genel Merkezi'nde, basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN BOZDAĞ ANKARA'DA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dünyada ve Türkiye'de Klinik Hukuk Sempozyumu'na katılıyor. (Saat: 09.30)

 

-BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Haliç Kongre Merkezi'nde, "Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor 2016 Konferansı ve Fuarı'na katılıyor ve burada bir konuşma yapıyor. (Saat: 10.30)

 

-BAKAN ELİTAŞ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türkiye-Suudi Arabistan İş ve Yatırım Forumu'na katılıyor. (Saat: 09.00)

 

-BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, organize sanayi bölgesi iş adamları ile kahvaltı yapıyor, Geçmişten Günümüze Malatya Sempozyumu'na, il sağlık müdürlüğü ambulans teslim törenine ve Malatya Tarım Fuarı açılışına katılıyor. (Saat: 09.00/11.00/12.00/13.00)

 

-BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, CNR Fuar Merkezi'nde, Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknoloji Fuarı açılışına katılıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN IŞIK ANTALYA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, çeşitli toplantılara katılıyor ve ziyaretlerde bulunuyor. (Saat: 10.30-18.30)

 

-BAKAN BOZKIR AVUSTURYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Viyana'daki temaslarına devam ediyor.

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Malatya Mİlletvekili Veli Ağbaba ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/14.00/14.30/15.00/17.00)

 

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-TARIM ÜRÜNLERİ ÜRETİCİ FİYAT ENDEKSİ

-TÜİK, Mart ayı Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

-KISA VADELİ DIŞ BORÇ İSTATİSTİKLERİ

-Merkez Bankası, Şubat ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklıyor. (Saat:10.00)

 

-DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ

-TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

-İİT ZİRVESİ

-İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

 

-10. AVRUPA BİRLİĞİ GENÇLİK FORUMU

-TOBB tarafından uygulanan AB Bilgi Merkezleri Ağı Projesi kapsamında, Denizli Pamukkale Richmond Otel’de'de, 10. Avrupa Birliği Gençlik Forumu düzenleniyor. Foruma Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Bela Szombati ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer katılıyor.

 

-TÜRKİYE 4.5G'Yİ ÇOK SEVDİ

-Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, "1 Nisan gece saat 12'de ilk üç dakikada 1 milyon müşterimiz 4.5G hizmetini kullanmaya başladı. İlk 10 günde 2,9 milyon aktif 4.5G müşterimiz var. Data kullanımı yüzde 12 arttı. Bu da şunu gösteriyor, Türkiye 4.5G'yi çok sevdi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.