Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çin Büyükelçiliği Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Gündemde Bugün-15 Ocak 2017 Pazar
TÜRKİYE
-İstanbul Ortaköy'de ve İzmir'de meydana gelen saldırı sonrası gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU PARİS'TE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail-Filistin sorununun çözümü amacıyla düzenlenecek Ortadoğu Barış Konferansı’na katılacak.

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğünün Halep’e yardım kampanyası çerçevesinde yola çıkaracağı yardım tırlarını uğurlama törenine katılacak. (Saat:12.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişiklik teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, CHP Bursa Milletvekili Ceyhur İrgil Basın Toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-12.30-13.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-16. Dönem (1977-1980) Bolu Milletvekili Bayram Turan Çetin için Cenaze Töreni düzenlenecek. (12.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 17. haftası 3 maçla devam edecek. Kasımpaşaspor-Gençlerbirliği, Gaziantepspor-Antalyaspor, ve Fenerbahçe Adanaspor ile karşılaşacak. (Saat:13.30-16.00-19.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.