Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Gündemde Bugün 16 Ağustos 2016 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek. (Saat:15.00)
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde AGİT Parlamenter Asamblesi (AGITPA) Başkanı Christine Muttonen’i kabul edecek.  (Saat:17.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi· Başkanı Christine Muttonen ve beraberindeki heyetle görüşecek. (Saat:11.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Yıldırım, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Başkanı Christine Muttonen'i TBMM'de kabul edecek (Saat:15.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerine katılacak. (Saat:11.00)
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Karanlıktan Aydınlığa İnsan Müzesi" ni gezecek. (Saat:12.45)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-AK Parti ve HDP Meclis grup toplantıları düzenlenecek (Saat: 11.15-12.30)

TBMM GENEL KURULU
-Meclis Genel Kurulu’nda, Hakkari ve Şırnak’ın ilçeye dönüştürülmesine ilişkin düzenlemeleri de içeren torba tasarı görüşülecek. (15.00)

MECLİS'TE BASIN TOPLANTILARI
-HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-14.30)  

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor

EKONOMİ
-TÜİK haziran ayı kümes hayvancılığı üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Hazine, 10 yıl vadeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki iş adamları heyeti, İran'ın başkenti Tahran'da bir dizi görüşmelerde bulunacak.

KÜLTÜR-SANAT
-Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri için Türkiye'ye gelen Ukraynalı şarkıca Jamala, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:12.00)
-26 sanatçının 60'a yakın eserinin yer aldığı "Çağdaş Hikayeler" seçkisi, 42 Maslak Art SPACE Gallery'de açılacak. (Saat:

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor. A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde İspanya ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)










 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.