Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Gündemde Bugün-16 Ekim 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silivri'de Trakya Tarımın sorunları ve CHP'nin çözümleri toplantısına katılacak, Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim Ve Araştırma merkezini ziyaret edecek ve Beylikdüzü Belediyesi Toplu açılış törenine katılacak. (Saat:11.30-13.00-15.00)

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık,
Gaziler Kültür Evi İç Mekan Sergi Salonlarının Açılışına, ve TÜBİTAK 2016 İHA Türkiye Yarışmasına katılacak. (Saat:12.00-14.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Yenikapı etkinlik alanında  7. Geleneksel Sivas Günlerine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN PROGRAMI

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile gerçekleştireceği baş başa ve heyetlerası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 17.15-18.45)

BAKAN ÇELİK ANTALYA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Almanya Federal Cumhuriyeti Gıda ve Tarım Bakanı Christian Schmidt ile görüşecek, konuk bakan ile EXPO 2016 sergi alanını gezecek ve Alman Milli Günü programına katılacak. (Saat:12.30-16.00-16.30)

BAKAN AVCI ANTALYA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 53. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış törenine katılacak. (Saat:20.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakerelereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek
-İngiltere'de, Suriye'deki iç savaşla ilgili bazı ülke dışişleri bakanlarının katılımıyla toplantı düzenlenecek. Toplantıda Türkiye'yi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Yıldız temsil edecek.
-Karadağ'da genel seçim yapılacak.

KÜLTÜR-SANAT
-Halk bilimci Nurettin Albayrak'ın cenazesi Şakirin Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (Saat:16.00)
-Faruk Saraç'ın, kuruluşunun 555. yılında Kapalıçarşı esnafının kıyafetlerini günümüze uyarladığı "Geçmişte Kapalıçarşı" defilesi, çarşının Nuruosmaniye Kapısı'nda gerçekleştirilecek. (Saat:20.00)
-53. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış töreni yapılacak. (Saat:20.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 4 maç oynanacak. Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor, Bursaspor-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor-Akhisar Belediyespor maçları yapılacak. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)
-TFF 1. Lig'in 7. haftası 5 maçla tamamlanacak. Manisaspor-Adana Demirspor, Boluspor-Denizlispor, Eskişehirspor-Giresunspor, Büyükşehir Gaziantepspor-Samsunspor ve Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor maçları oynanacak. (Saat:14.00-14.00-16.00-16.00-19.00)
-Hentbol Kadınlar EHF Kupası 2. eleme turu rövanş maçında Muratpaşa Belediyespor, Danimarka'nın Randers takımıyla karşılaşacak.(Saat:14.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.