Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-16 Eylül 2016 Cuma
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Fransa'da, Avrupa Konseyi Parlamento Başkanları Konferansı'nın son gün toplantılarına katılacak. TBMM Başkanı Kahraman ayrıca,Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Strazburg teşkilatını ziyaret edecek, vatandaşlarla sohbet toplantısı yapacak.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK KİEV'DE
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ukrayna'da 13. Yalta Avrupa Strateji Yıllık Toplantısı'na katılacak. Şimşek, Türk İşadamları ile Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliğinde bir araya gelecek, Ukrayna Başbakan Yardımcısı Hennadii Zubko ile bir araya gelecek

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramlaşma merasimlerine ve okul açılışına iştirak edecek, ziyaretlerde bulunacak.
(Saat:11.00-17.30)

BAKAN ELVAN KARAMAN'DA
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ermenek 21. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Şenlikleri ile Ermenek, Başyayla, Sarıveliler'deki açılış ve temel atma törenlerine iştirak edecek.(Saat:10.00-19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-AB Liderler Zirvesi'nde Birlik üyesi 27 ülkenin liderleri, AB'nin geleceğini tartışmak üzere Slovakya'nın başkenti Bratislava'da bir araya gelecek.
Zirvenin ardından AB dönem başkanı ve Slovakya Başbakanı Robert Fico ile AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ortak basın toplantısı düzenleyecek.
-Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) üye ülke liderlerin zirvesi Bişkek'te yapılacak.

SPOR
-A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. etap E Grubu'ndaki ikinci maçında Turgutlu'da Hollanda ile karşılaşacak. (Saat:17.00)
-Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta, Kardemir Karabükspor-Antalyaspor, Bursaspor-Kayserispor maçlarıyla start alacak.(Saat:19.00-20.00)
-TFF 1. Lig'de 4. haftanın ilk maçında Eskişehirspor ile Elazığspor karşılaşacak. (Saat:19.00)




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.