Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank

Gündemde Bugün - 16 Mart 2016 Çarşamba

 -GÜVENPARK'TAKİ BOMBALI SALDIRI

-Ankara Güvenpark'ta bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin gelişmeler ve saldırıya yönelik tepkiler takip ediliyor.

 

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, Arnavutluk İşkodra Şeyh Şamia Lisesi ve restorasyonu tamamlanan Kosova Emin Paşa Camisi'nin açılışını gerçekleştiriyor ve daha sonra açılışı yapılacak projelerin tanıtım törenine katılıyor. (Saat: 11.00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 22. muhtarlar toplantısını gerçekleştiriyor. (Saat: 13.00)

 

-MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Kamu Denetçiliği Kurumunun Desteklenmesi Projesi kapanış toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00)

 

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde, partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık ediyor ve TÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul ediyor. (Saat: 11.00/15.00)

 

-BAKAN BOZKIR GAZİANTEP'TE

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gaziantep Valiliği’ni ve Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ediyor, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üyelik süreci konulu sivil toplumla diyalog toplantısına katılıyor ve partisinin il başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiriyor. (Saat: 11.00/11.40/14.00/18.00)

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30)

 

-BİRLEŞİK KAMU-İŞ

-Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu, Güvenpark'taki bombalı saldırının yaşandığı yere karanfil bırakmak ve sorumluları istifaya davet etmek için Başbakanlık'a faks eylemi gerçekleştirmek üzere Kızılay Postanesi'nde bir araya geliyor. (Saat: 13.00)

 

 -SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-MİLLİ SAVUNMA BAKANI ‘TÜNEL’ İDDİASINI YALANLADI

-Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Cumhurbaşkanı Külliyesi ile Kara Havacılık Eğitim Merkezi’nde bulunan havaalanı arasında tünel inşa edildiği" iddialarını yalanladı. Milli Savunma Bakanı, sözü edilen tünelin Türk Silahlı Kuvvetleri inşaat planlamalarında bugüne kadar yer almadığını ve bu konuda yürütülen herhangi bir faaliyetin bulunmadığını bildirdi.

-OECD: TÜRKİYE’DE DOKTOR SAYISI HIZLI ŞEKİLDE ARTTI

-“OECD Ülkelerinde Sağlık İşgücü Politikaları: Doğru İş, Doğru Beceri, Doğru Yer” başlıklı raporda “Doktor sayısındaki artış özellikle Türkiye, Kore ve Meksika gibi görece düşük düzeyde olduğu 2000 yılına göre hızlı bir şekilde büyüdü” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.