Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Gündemde Bugün-16 Mayıs 2016 Pazartesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan, Tarabya Köşkünde Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve beraberindeki heyeti kabul edecek  (Saat: 13:30)

 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN PROGRAMI

-Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a veda ziyaretinde bulunacak, Çankaya Köşkü'nde Türkiye Karma İstişare Kurulu üyesi STK temsilcilerini kabul edecek, Bakanlar Kurulu üyeleri ve eşleri ile yemekte bir araya gelecek.

 

BAKAN YILMAZ SİİRT'TE

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temel atma törenine katılıyor ve partisinin il başkanlığı ile Siirt esnafını ziyaret ediyor. (Saat: 11.30/13.30)

 

BAKAN ÇELİK RİZE'DE

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, çay alım fiyatını açıklıyor. (Saat: 14.00)

 

BAKAN IŞIK'IN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TSE Genel Kurulu'na katılıyor. (Saat: 10.00)

 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İşgücü İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

DÜNYA-DİPLOMASİ

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Karadağ'ın AB üyeliğinden sorumlu Devlet Sekreteri ve Başmüzakerecisi Büyükelçi Aleksandar Andrija Pejoviç ile görüşecek.

-ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Suudi Arabistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretteki temasları izleniyor

-ABD ve Libya'nın eş başkanlığında, "Libya" konulu toplantı düzenlenecek.  

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

KOMİSYON TOPLANTISI

-TBMM Aile Bütünlüğünün Araştırılması Komisyonu, çalışmalarını değerlendiriyor ve kapanış programını gerçekleştiriyor, Düzce Milletvekili ve Komisyon Başkanı Ayşe Keşir bir konuşma yapıyor. (Saat: 10.00)

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/13.30)

 

KÜLTÜR-SANAT

-Sinema sanatçısı Oya Aydoğan son yolculuğuna uğurlanıyor. Aydoğan için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek. Sanatçının cenazesi, Levent Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'na defnedilecek.

-İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünce düzenlenen "İstanbul Seramik Sanat Günleri", Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde başlayacak.

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kilis'te çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Öncüpınar Konaklama Tesisleri Ziyaret edecek. Saat:12:00), Kilis'te görev yapan Din Görevlileri ile buluşacak. (Saat:14:00)

 

 

SPOR

-Avrupa Yüzme Şampiyonası İngiltere'de başlayacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.