Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-16 Ocak 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-İstanbul Ortaköy'de ve İzmir'de meydana gelen saldırı sonrası gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden Prof. Dr. Gürhan Fişek'in Maltepe Camisi'ndeki cenaze törenine katılacak. (Saat:13.00)​

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanacak, Odalarda ve Borsalarda Kurulacak İŞKUR Hizmet Noktası protokolü imza törenine katılacak. (Saat:14.00)
 
BAKAN AĞBAL ANKARA’DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bakanlık Konferans salonunda “2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Gerçekleşmeleri” Konulu Bir Basın Toplantısı Düzenleyecektir. (Saat:10.15)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.30-12.00-12.30-13.00-14.00)

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 yılı ekim ayına ilişkin işgücü istatistikleri ile 2016 yılın aralık ayına ait Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT

-İBB Şehir Tiyatroları’nın öncülüğünde, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi önünden Şehitler Tepesi’ne, teröre tepki yürüyüşü düzenlenecek. (Saat:15.00)

SPOR
-
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftası kapanış maçında Ankara'da Osmanlıspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.