Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Gündemde Bugün-17 Ekim 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan, Çırağan Sarayında Uluslararası Hukuk Kongresine katılacak, Mabeyn Köşkünde Fuat Sezgin'i ve Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed El Nahyan'ı kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-13.45)  

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı Başkanı İsmail Kahraman, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği 36. İcra Komitesi Toplantısı kapsamında Pakistan Milli Meclisi Başkanı Serdar Ayaz Sadiq, Nijer Meclis Başkanı Dusseini Tinni, İran İslami Danışma Meclis Başkanı Ali Ardeshir Larijani ve Sudan Ulusal Meclisi Başkanı İbrahim Ahmed Ömer ile ayrı ayrı görüşecek. (09.30-10.30-11.00-12.30)
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İSİPAB Toplantısı Katılımcılarına Akşam Yemeği verecek (Saat:20.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ediecek ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. (Saat:10.00-13.30)
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde düzenlenen MKYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:16.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ocak-Eylül 2016 Dönemi Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Sonuçları, 2016 Yılsonu Bütçe Gerçekleşme Tahmini ve 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Tasarısı hakkında basın toplantısı düzenliyor. (Saat:10.00)

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CANKURTARAN AYDIN'DA
-
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, partisinin Aydın İl Başkanlığında basın açıklaması yapacak. (Saat:12.00)

TBMM GÜNDEMİ
-İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 36. İcra Komitesi Toplantısı başlayacak. (Saat:10.05)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-13.30) 


EKONOMİ
-TÜİK, işgücü istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.

KÜLTÜR-SANAT
-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Beşiktaş Deniz Müzesi'ndeki Pitoresk İstanbul Sergisi'ni ziyaret edecek. (Saat:14.00) 
-Prof. Dr. Mehmet İpşirli, BİSAV Şakir Kocabaş Salonunda merhum tarihçi Halil İnalcık'ı anlatacak. (Saat:17.00)
-Japon enstrümantalist ve besteci Masayoshi Fujita, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında Akbank Sanat'ta konser verecek. (Saat:19.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 7. Haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2. hafta, oynanacak 2 maçla tamamlanacak.







 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.