Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediyesi Hakkari

Gündemde Bugün - 17 Haziran 2016 Cuma
BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Pi·ri· Rei·s Ortaokulunda karne dağıtım töreni·ne katılacak. (Saat:11:15)
-Başbakan Binali Yıldırım, Altındağ Kültür Sarayı'ndaki AK Parti Ankara İl Başkanlığı iftarına katılacak. (Saat: 20:25)

BAKAN SOYLU ISPARTA VE ESKİŞEHİR'DE
- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölüm yıldönümü nedeni ile düzenlenen anma törenine katılacak. (Saat: 11:00)
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Eskişehir'de Valililği, Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Anadolu Üniversitesi ile yürütülen Tarım işçisi çocukların eğitimi için "Göç Okulu" projesinin açılışına ve Mevsimlik tarım işçileri ve ailerinin katılacağı iftar yemeğine katılacak (Saat: 15:00-15:30-19:30-20:35)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sayın Semiha YILDIRIM Hanımefendi’nin Teşrifleri ile Gerçekleştirilecek Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu'nda 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı 4.sınıflar Veda ve İftar Programı’na Katılacak.  (Saat:19:00)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehit Furkan Doğan Camisi açılış törenine katılacak, Valiliği ziyaret edecek, "Melikgazi Belediyesi Okul Açılışı, Bisiklet Dağıtımı ve Cizre'ye Yardım Tırının Uğurlanması Merasimi"ne ve Katlı Kavşak Açılış Töreni'ne iştirak edecek. (Saat:13:40-18:30)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dünya Çölleşmeyle Mücadele Günü kutlama programı ve sergi açılışına katılacak. (Saat: 10:00)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Teşkilatının iftarına katılacak. (Saat:20:00)

BAKAN AĞBAL ÇORUM'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valiliği, Belediye Başkanlığını, AK Parti İl Başkanlığını ve Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek, iş adamlarıyla toplantı yapacak ve iftar programına iştirak edecek. (Saat: 12:00-20:20)

EKONOMİ
-TÜİK, geçen yıla ilişkin intihar istatistikleri ile bu yılın ilk çeyreğine ait inşaat ciro ve üretim endekslerini açıklayacak.(Saat:10:00)
-TOBB, mayıs ayına ait kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini paylaşacak. (Saat:10:00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.
-Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor

KÜLTÜR - SANAT
-35. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı kapsamında Diyanet Vakfınca Beyazıt Devlet Kütüphanesinde düzenlenen "Beyazıt Ramazan Sohbetleri"nde şair Cengizhan Orakçı konuşacak.

GÜNCEL
-
Öğrenciler karne alıyor. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerdeki 17 milyon 588 bin 958 öğrenci, karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girecek.
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ, İstanbul'da IV. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması ödül törenine katılacaktır.(13:30)
-Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Orhangazi İlkokulu'nda
2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Karne Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:10:00)

SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında Türkiye, Nice kentinde İspanya ile karşılaşacak. Şampiyonada ayrıca E Grubu'nda İtalya-İsveç ve D Grubu'nda Çek Cumhuriyeti-Hırvatistan maçları oynanacak. (Saat: 22:00-16:00-19:00)
-A Milli Kadın Basketbol Takımı, Olimpiyat Oyunları Elemeleri çeyrek final maçında Küba ile karşılaşacak. (Saat:16:00)
 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.