Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi

Gündemde Bugün-17 Ocak 2017 Salı
TÜRKİYE
-İstanbul Ortaköy'de ve İzmir'de meydana gelen saldırı sonrası gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan SGK hizmet binalarının toplu açılış törenine katılıyor. (Saat:13.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fas Krallığı Büyükelçisi Menouar Alem'in ve Namibya Cumhuriyeti Büyükelçisi Andreas Benjamen Dawıd Guıbeb'in güven mektubunu kabul ediyor. (Saat:15.00-15.45)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlantik Konseyi ve İngiltere Avam Kamarası heyetini kabul ediyor. (Saat:16.30-18.15)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde, AK Partili milletvekillerine öğle yemeği veriyor. (Saat: 12.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, YÖK Başkanlığında, üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi alanındaki ilgili akademik birim yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşecek toplantıya katılacak. Toplantıda, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç da yer alacak. (Saat:14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-CHP ve HDP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.30)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt’ın Cezayir Dışişleri Komisyonu Başkanı ve beraberindeki heyeti ile görüşmesi (11.30)
-TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, Cezayir Dışişleri Komisyonu Başkanı ve beraberindeki heyeti ile görüşmesi (15.00)
-Genel Kurul Şeref Kapısı İlk Yardım Merkezi'nde, Kızılay'ın Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır kampanyasına destek vermek amacıyla milletvekilleri kan bağışında bulunuyor. (Saat: 11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-16.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2015 yılına ilişkin yıllık sanayi ürün istatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-
 Hazine, 11 ay vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Avrupa Parlamentosu'nun yeni başkanı, Strazburg'daki Parlamento oturumunda yapılacak seçimle belirlenecek.
-
Dünya Ekonomik Forumu, İsviçre'nin Davos kasabasında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak.​

KÜLTÜR SANAT
-Mehmet Lütfi Şen küratörlüğünde, Serap Aksoy'un "Toprak Su Ateş" isimli seramik ve heykel sergisi sanatseverlerle buluşacak. (Saat:19.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta 6 maçla başlayacak. E Grubu'nda Galatasaray, Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak. (Saat:19.45)
-Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık, Melbourne'de sürüyor. Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ana tablo ilk tur maçına çıkacak.
(Saat:03.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.