Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Gündemde Bugün-18 Ağustos 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Pakistan Senatosu ve Milli Meclisi milletvekillerinden oluşan heyeti ve İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) heyetini kabul ediyor. (Saat: 13.30-16.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Paki̇stan Senatosunun Savunma ve Dışişleri komitelerinin üyelerinden oluşan heyeti kabul edecek. (Saat:17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:11.00)
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel merkezde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşecek. (Saat:12.00)


TBMM GENEL KURULU
Genel Kurulda proje bazlı teşvik uygulaması, şehit yakınına ÖTV'siz araç, ticari araçların yenilenmesinde vergi teşviki, Hakkari ve Şırnak'ın ilçeye dönüştürülerek, Yüksekova ve Cizre illerinin kurulması ile vakıf üniversitelerine ilişkin düzenlemeleri de içeren torba kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.30)
-Sanayi̇, Ti̇caret, Enerji̇ ve Tabi̇i̇ Kaynaklar, Bi̇lgi̇ ve Teknoloji̇ Komi̇syonunda, Ticari İşlemlerde Taşınır Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine başlanacak. (Saat:10.30)

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KOMİSYONU
-AK Parti, CHP ve MHP milletvekillerinden oluşan Anayasa değişikliği komisyonu, toplantılarına devam edecek. (Saat:15.00)

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NUN PROGRAMI
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 
Hindistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımları ile Mesleki Eğitim ve istihdam seferberliği protokolü imzalanacak.  (Saat:10.00)

EKONOMİ BAKANI ZEYBEKCİ İZMİR'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Serbest Bölgesi genişlemesi ve işletme sözleşmesi süre uzatımı imza törenine katılacak. (Saat:10,30)
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2016/17 sezonu Çekirdeksiz Kuru Üzüm ve Kuru İncir'de ilk ürün törenine katılaçak. (saat:11.30)
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret edecek. (saat:15.00)
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis toplantısına katılacak (Saat:15.30)

BAKAN IŞIK ANKARA'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TUSAŞ Kazan tesislerinde Hürkuş TİP Sertifası törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye’de üretilen ve uluslararası alanda sertifikalandırılan ilk Türk sivil imalat olan HÜRKUŞ Eğitim Uçağı Sertifikasyon Töreni’ne katılacak. (Saat: 11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ GAZİANTEP'DE
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Asım Güzelbey Köprülü Kavşak ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplu açılış törenine katılacak, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek. (Saat:18.30-19.30-20.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Plastik Mükemmeliyet Merkezi'nin tanıtım programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÇELİK TİFLİS'TE
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Gürcistan Tarım Bakanı Otar Danelia ile görüşecek, Türkiye-Gürcistan Tarım Yürütme Komitesi Toplantısı Protokolü imza töreni ve basın toplantısına katılacak, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili tarafından kabul edilecek ve Türkiye-Gürcistan Tarımsal İş Formuna iştirak edecek.

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılına ilişkin Hanehalkı Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması sonuçlarını açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para-banka ve menkul kıymet istatistiklerini iştirak edecek. (Saat:14.30)
-TCMB, ağustos ayı beklenti anketini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Suriye'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR-SANAT
-Fotoğraf sanatçısı Oğuz Tan'ın 16 bin kilometrelik bisiklet yolcuğunda çektiği fotoğraflardan oluşan "Oğuz Gidiyor" sergisi Zapata Moda'da açılacak.
(Saat:20.00)
2- Kadıköy Tiyatro Festivali, Selamiçeşme Özgürlük Parkı'nda sahnelecek "Markopaşa Müzikali" ile sona erecek. (Saat:21.00)

SPOR
-2016 Rio Olimpiyat Oyunları Brezilya'da sürüyor.
-UEFA Avrupa Ligi'nde play-off eleme turu ilk maçları yapılacak. Türk takımlarından Fenerbahçe, İstanbul'da İsviçre'nin Grasshoppers, Osmanlıspor deplasmanda Danimarka'nın Midtjylland, Medipol Başakşehir de evinde Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ekibiyle karşı karşıya gelecek.
(Saat:21.00-20.30-19.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.