Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Gündemde Bugün - 18 Mart 2016 Cuma

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇANAKKALE'DE

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılı Töreni'ne katılıyor, Çanakkale Valiliği'ni ziyaret ediyor ve Şehitler Abidesi'ndeki 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılı Töreni'ne katılıyor. (Saat: 09.30/13.15/14.30)

 

-BAKAN AVCI İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Haliç Kongre Merkezi'nde, “Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi”ne katılıyor. (Saat: 14.00)

 

 -BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, şehit aileleri ile toplantı yapıyor. (Saat: 13.30)

 

-BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA

-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Spor Vadisi Temel Atma Töreni'ne katılıyor, şehit aileleri ile toplantı yapıyor ve Yozgat Belediyesi'ni ziyaret ediyor. (Saat: 11.00/13.00/14.00)

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural basın toplantısı düzenliyor. (Saat:11.30/13.00)

 

-DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN PROGRAMI

-Dışişleri Bakanlığı mensupları ve şehit aileleri, Cebeci Asri Mezarlığı’ndaki Dışişleri Şehitliği'nde, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla yurtdışında görevli oldukları sırada saldırıya uğrayarak şehit edilen Bakanlık mensuplarını anıyor. (Saat: 10.30)

 

-TZOB BASIN TOPLANTISI

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde, düzenleyeceği basın toplantısında, süt sektöründe yaşanan sıkıntıları ve bunun et fiyatlarına etkisini değerlendiriyor. (Saat: 10.30)

 

  -SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.