Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün - 18 Temmuz 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor
-FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken yaşamını yitiren demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlanacak.

GÜNCEL
-Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, bütün devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörlerini yarın acil toplantıya çağırdı. Toplantı sonrasında YÖK Başkanı Saraç başkanlığındaki bütün rektörler (cübbeleriyle) “akademinin milli iradeye ve demokrasiye olan inancı ve saygısını” iletmek üzere T.B.M.M Başkanı Sayın İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret edecek. (Saat:14.00-16.00)
-Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği (TTB), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 15 Temmuz darbe girişimine tepki olarak gerçekleşen gösteriler sırasında Ankara’da 10 Ekim katliamında hayatını kaybedenler için dikilen anıtın tahrip edilmesine ilişkin Ankara Garı önünde basın açıklaması yapıyor. (Saat: 12.30)

DÜNYA
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

EKONOMİ
-TÜİK, mayıs ayı dış ticaret endekslerini açıklayacak.(Saat: 10.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de efsane kaleci merhum Turgay Şeren'in adı verilen 2016-2017 futbol sezonunun fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki merkezinde yapılacak.(Saat: 15.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.