Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs chp Covid19 terörist AİLE galatasaray pkk kılıçdaroğlu abd rusya tesk genel başkanı bendevi palandöken

Gündemde Bugün-19 Şubat 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GAZİANTEP VE ADIYAMAN’DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ve Adıyaman’da toplu açılış törenlerine katılıyor. (Saat: 12.00/16.00)


BAŞBAKAN YILDIRIM ALMANYA'DA
-Başbakan Binali Yıldırım,
Almanya ziyareti kapsamında temaslarda bulunacak.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU MÜNİH'TE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 53. Uluslararası Güvenlik Konferansı'nda "Eski Krizler Yeni Ortadoğu" başlıklı konuşma yapacak.
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Kayak Merkezi Ev Sahipliğinde Kar Voleybolu Cev Avrupa Kupası Final Maçlarını takip edecek, Erciyes Kayak Merkezi Ev Sahipliğinde Kar Voleybolu Cev Avrupa Kupası Merasimine ve ,  Kayseri Ticaret Odası Başkanlığınca Düzenlenen "Gelecek Kayseri'de" Temalı Geleneksel Ödül Töreni'ne katılacak.  (Saat:11.00-12.30-19.00)
 
BAKAN ÖZLÜ İZMİR’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Movenpick Otel’de  Konsoloslar Birliği ve Narlıdere’de Ak Parti İzmir İl Başkanlığı Şubat Ayı Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-13.00) 

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Haliç Kongre Merkezi'nde "Kamil İman Kamil İnsan" temalı "3. Alemlere Rahmet Uluslararası Kısa Film Yarışması" gala ve ödül törenine katılacak. (Saat:19.30)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma derneği İstanbul Şubesini ziyaret edecek. (Saat:10.30) 

BAKAN ARSLAN ESKİŞEHİR'DE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eskişehir Vilayetini, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, İl Danışma Meclisi İle Toplantısına katılacak, TÜLOMSAŞ Fabrikasını Ziyaret ve Yerli Dizel Motorun Tanıtımına katılacak, AK Parti Bozöyük Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi İle Toplantısına katılacak ve Bozöyük Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:13.00-13.30-14.00-15.30-17.00-18.00)

BAKAN ELVAN MERSİN’DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Mahallesi muhtarlarıyla ve partisinin il teşkilatıyla bir araya geliyor, Divan Otel’de Mersin-Ortadoğu Ülkeleri Yaş Meyve Sebze İthalatçıları Toplantısı’na katılıyor. (Saat: 10.00-18.00)

BAKAN EROĞLU KIRKLARELİ VE EDİRNE'DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valilikler ile AK Parti il başkanlıklarını ve Edirne Şehitliğini ziyaret edecek, DSİ tesisleri toplu temel atma merasimlerine iştirak edecek. (Saat:10.30-13.00-14.00-18.00)
 
GÜNCEL
-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Antalya İl Başkanlığının 6.Olağan Kongresine katılacak. (Saat:10.00)
-MHP İstanbul İl Başkanlığı, Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde 16 Nisan'daki Referandum ile ilgili sahadaki ilk çalışmasını yapacak. (Saat:19.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği-Atiker Konyaspor, Fenerbahçe-Kasımpaşa, Adanaspor-Osmanlıspor, Beşiktaş-Akhisar Belediyespor maçları oynanacak. (Saat:13.00-15.00-15.30-19.00)
-Basketbol İntegral Forex Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes ile Banvit arasında final maçı yapılacak. (Saat:19.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.