Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi

Gündemde Bugün-2 Ekim 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meksika-Endonezya-Güney Kore-Türkiye-Avustralya (MIKTA) İkinci Danışma Toplantısı'na katılmak üzere Avustralya'ya gidecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenecek "Gençlik Kolları ile Buluşma" programına iştirak edecek. (Saat:11.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu'nun vefat eden eşi TRT Sanatçısı Tülin Kuşoğlu için Kocatepe Camisinde düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (Saat:12.45)

BAKAN ÖZLÜ JAPONYA'DA
-
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Toplumda Bilim ve Teknoloji forumuna katılacak ve İran Bilim, Araştırma Ve Teknoloji Bakanı Dr. Muhammed Farhadı ile ikili görüşme gerçekleştirecek. (Saat:12.20-15.30)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA
-
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkmen Alevi Bektaşi Vakfi ve Türk Kızılayı tarafından düzenlenen Hacı Bayram Veli Camii avlusunda Muharrem Iftarina istirak edecek.(Saat:18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Kolombiya'da hükümet ile FARC örgütü arasında imzalanan barış anlaşması referanduma sunulacak.
-Macar halkı, sığınmacı kabul etmeyi isteyip istemediğini belirtmek üzere sandık başına gidecek.
-Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da hicri yılbaşı ile ilgili etkinlikler takip ediliyor
-Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Azerbaycan’ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade ile bir araya gelecek.

KÜLTÜR-SANAT
-FETÖ'nün darbe girişimine direnen vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "15 Temmuz Kahramanlarının Türkülerini Söylüyoruz" etkinliğinde anılacak. İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'ndaki programa Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katılacak. (Saat:20.00)
-"9. Uluslararası İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali" festivalin konuk yazarlarının ve edebiyat dünyasından birçok ismin katılacağı, Kabataş'tan hareketle boğaz turu yapacak "Şiir Hatları Vapuru" etkinliği ile sona erecek. (Saat:10.30)
-"6. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali" kapsamında "Suça Karşı Sanat Adalet Getirir mi?" konulu söyleşi Ortaköy Feriye sinemasında yapılacak. (İstanbul/16.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta yapılacak 4 maçla tamamlanacak.  Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir, Galatasaray-Antalyaspor, Atiker Konyaspor-Adanaspor ve Osmanlıspor-Fenerbahçe maçları oynanacak. (16.00-16.00-19.00-19.00)
-
TFF 1. Lig'de 6. hafta oynanacak 6 maçla sona erecek.
-Eskişehirspor-Boluspor, Sivasspor-Altınordu, Samsunspor-Denizlispor, Mersin İdmanyurdu-Büyükşehir Gaziantepspor, Yeni Malatyaspor-Balıkesirspor ve Adana Demirspor-Şanlıurfaspor karşılaşmaları yapılacak. (Saat:16.00-16.00-16.00-19.00-19.00-19.00)



    

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.