Öne Çıkanlar Goggle medicana LAZİO Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez suvul toplum kuruluşları POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf 27 Aralık 2023 Gündem Özeti fransa

Gündemde Bugün - 2 Mart 2016

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NİJERYA'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Afrika Turu çerçevesinde resmi temaslarda bulunuyor.

 

-CHP MYK TOPLANTISI

-CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde toplanıyor. (Saat: 11.00)

 

-BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

-TBMM Genel Kurulu’nda, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçeleri görüşülecek. (Saat: 11.00)

 

-KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Başbakan Başdanışmanı Murtaza Yetiş'in göç konusunda komisyon üyelerini bilgilendirmesi gündemi ile toplanıyor. (Saat: 12.30)

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu’nda,  Adalet Bakanlığı temsilcileri ile Adalet Bakanlığı Ankara Aile Mahkemesi hakimleri Zeynep Öksüzoğlu ile Nevin Birinci, Ankara Adliyesinde görevli sosyal çalışmacı Yıldız Çakmak ve psikolog Oya Özbek sunumlar yapıyor. (Saat: 14.00)

 

-BAKAN BOZKIR AMERİKA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Harvard Üniversitesi Avrupa Araştırmaları Merkezi (CES) Direktörü Prof. Grzegorz Ekiert ile görüşüyor.

-Bakan Bozkır, onuruna verilen yemekte Harvard Üniversitesi akademisyenlerine hitap ediyor.

 

-BAKAN IŞIK KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,  I. KKTC Kobi Zirvesi’ne katılıyor, KKTC Ekonomi Sanayi Ticaret Bakanı ile ikili görüşme gerçekleştiriyor, KOSGEB VE KOBİGEM İşbirliği Protokolü İmza Töreni’ne katılıyor, ALAYKÖY OSB’nde inceleme yapıyor ve KKTC’deki Türk girişimcilerle toplantı yapıyor. (Saat: 09.30/10.45/11.15/11.45/12.00)

-Bakan Işık, KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı tarafından kabul ediliyor, KKTC Türk Barış Gücü Komutanlığı’nı ziyaret ediyor ve KKTC Sivil Toplum Kuruluşları ile düzenlenen çalışma yemeğine katılıyor. (Saat: 15.00/16.00/19.00)

 

-BAKAN SOYLU’NUN PROGRAMI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Reşat Moralı Toplantı Salonu’nda, Belçika Krallığı Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau ile Türkiye-Belçika Sosyal Güvenlik Anlaşmasını imzalıyor. (Saat: 10.00)

 

-BAKAN EROĞLU’NUN PROGRAMI

-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankaya Köşkü’nde, “KKTC Su Temin Projesi Protokolü” imza töreni ve ortak basın toplantısına katılıyor. (Saat: 13.45)

 

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural(2) basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/13.30/14.00)

 

 

-TZOB BASIN TOPLANTISI

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde, üretici-market fiyatlarını basın toplantısında değerlendiriyor. (Saat: 10.00)

 

- AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİ ELEKTRİK FİYATLARI SIRALAMASINDA TÜRKİYE KONUTTA 10. SIRADA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği ülkeleri elektrik fiyatları sıralamasında Türkiye’nin konutta vergiler hariç 10. sırada; sanayi fiyatlaması sıralamasında Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında vergiler hariç sıralamada 12. sırada yer aldığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.