Öne Çıkanlar Amazonun sahibi Jeff Bezos iktidar 15 Martta Vizyona Girecek Yeni Filmler 29 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Sahipsiz (Surrogate) İhtiyar Delikanlı (Old Boy 2004) Cin Günü Lassie: Yepyeni Bir Macera (Lassie: A New Adventure) Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2 (WinnieThePooh: Blood and Honey 2) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar (Riki Rhino The Bird Kingdom) Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire)

Gündemde Bugün - 2 Şubat 2017
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ANKARA'DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Turizm Sektör Temsilcileri ile Buluşma gerçekleştirecek, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul edecek. Faaliyetler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde olacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek, Merkel onuruna akşam yemeği verecek. Faaliyetler Çankaya Köşkü'nde gerçekleşecek.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, JW Marriott Hotel'de AB Büyükelçileri ile bir araya geliyor. (Saat: 10.00)
-CHP lideri Kılıçdaroğlu, Almanya Büyükelçilik Rezidansı'nda Almanya Başbakanı Angela Merkel ile görüşüyor. (Saat: 20.00)

 
BAKAN YILMAZ'IN PROGRAMI
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, MEB Başöğretmen Salonu'nda, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Bosna Hersek Bakanlar Kurulu Arasında Eğitim Alanında İşbirliği Protokolü imza töreni’ne katılıyor. (Saat: 15.00)
 
-
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.