Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-20 Eylül 2016 Salı
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Merkezi’nde BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun tarafından heyet başkanları ve eşleri onuruna düzenlenecek resepsiyona katılacak, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri ve 2030 Kalkınma Gündemi’nin kabulünün birinci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek etkinliğe iştirak edecek.
-BM Genel Kurulu genel görüşmelerinin açılış oturumunda yer alacak Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ve Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'i ayrı ayrı kabul edecek.
-Erdoğan, BM Genel Kurulu’na hitap ettikten sonra BM Genel Sekreteri Ban tarafından düzenlenecek öğle yemeğine iştirak edecek, ABD Başkanı Barack Obama’nın ev sahipliğinde yapılacak "Mülteciler" konulu Liderler Zirvesi'ne katılacak.
-İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile ayrı ayrı görüşecek Erdoğan, ABD Başkanı ve eşi tarafından heyet başkanları onuruna verilecek resepsiyona iştirak edecek.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Doğumunun 174. Yılında Sultan İkinci Abdülhamit ve Dönemi Uluslararası Sempozyumu"na ilişkin Dolmabahçe Sarayı Hazine-i Hassa binasında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da
26. Dünya Posta Kongresi (UPU)’nin açılış törenine katılacak. (Saat:14.00)
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek Ekonomi̇ Koordi̇nasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak. (Saat:19.30)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun Terme'ye ziyarette bulunacak (Saat:10.30)
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu Fatsa'da  Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Açılış Törenine katlacak, Fatsa İlçe Başkanlığı Ziyaret edecek ve Bolaman ziyaretinde bulunacak. (Saat:11.30-13.30-14.00)
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezinde Avrupa Bölgeler Meclisi Genel Sekreteri Mathieu Mori ile görüşme yapacak. (Saat:18.00)   

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İNGİLTERE'DE
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İngiltere'de düşünce kuruluşu Chatham House'da konuşacak.  

BAKAN TÜFENKCİ KONYA'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakani Bülent Tüfenkci, Islam Ticaret, Sanayi ve Tarim Odasi (ICCIA) 24. Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak bir konuşma yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA
-
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle 26. Dünya Posta Kongresi (UPU)’nin açılış törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN AĞBAL ÇORUM'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin Çorum Şeker Fabrikası üretim kampanya programına katılacak, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, valiliği ve belediyeyi ziyaret edecek. (10.30-13.30-14.30-15.30)

EKONOMİ
-TÜİK, ağustos ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Hazine, 12 ay vadeli, kuponsuz devlet tahvilinin ilk ihracını gerçekleştirecek.

KÜLTÜR-SANAT
-ABD yapımı "Leylekler" adlı animasyon filminin basın gösterimi Özdilek AVM'de yapılacak. (Saat:10.30)
-Yönetmenliğini Colm McCarthy'in üstlendiği İngiltere yapımı "Tüm Sırların Sahibi Kız" filminin basın gösterimi Beyoğlu sinemasında gerçekleştirilecek.
(Saat:13.00)
-Türk halk müziğinin ve Devlet Operası'nın önemli isimlerinden Ruhi Su ölümünün 31. yılında Şişli Belediyesi ve Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği iş birliğiyle düzenlenen etkinlikle Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde anılacak. (Saat:20.00)

GÜNCEL
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya'da Islam Ticaret, Sanayi ve Tarim Odasi (ICCIA) 24. Yönetim Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 2. turu, 5 maçla başlayacak. Ofspor-Kardemir Karabükspor, Orhangazispor-Kayserispor, Elazığspor-Sarayönü Belediyespor, Afjet Afyonspor-Karşıyaka, Aytemiz Alanyaspor-Sancaktepe Belediyespor karşı karşıya gelecek. (Saat:12.30-15.00-16.30-18.30-21.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.