Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Gündemde Bugün - 21 Mayıs 2016 Cumartesi

BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Stephen O'Brien'ın katılımıyla, Dünya İnsani Zirvesi (DİZ) kapsamında Zirve alanının Birleşmiş Milletler bölgesi ilan edilmesini simgeleyen 'Bayrak Çekme Töreni' ne katılacaktır. (Saat:11:30)

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANTALYA'DA

-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 26. Dönem 1. yasama yılı çalışma ve değerlendirme toplantısına katılacak (Saat:10:00)

 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Paris-Kahire seferini yaparken radardan kaybolarak Akdeniz'e düşen Mısır Hava Yolları'na ait yolcu uçağıyla ilgili gelişmeler izleniyor.

-Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

 

KÜLTÜR-SANAT

-Hazar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğince düzenlenen "Hayata Dokun: Yaz, Yönet, Çek" röportaj, fotoğraf ve kısa film yarışması ödül töreni Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. (Saat:13:00)

-Mimar Sinan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve İstanbul Tasarım Merkezi (İTM) iş birliği ile düzenlenen "Pir-i Mimaran Sinan" etkinliğiyle İTM'de anılacak. (Saat:11:00)

-Bahçeşehir Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, Buhot Akademi ve Buhot GSK Derneği yönetiminde hazırlanan özel halk oyunları projesi "Anadolu Rüyası", TİM Show Center'da beğeniye sunulacak. (Saat:19:00)

 

SPOR

-Avrupa Yüzme Şampiyonası İngiltere'de 4. gün yarışları ile devam ediyor.

-Avrupa Tekvando Şampiyonası İsviçre'de sürüyor.

-Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Bandırmaspor ile Gümüşhanespor, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:18:00)

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.