Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Servis Şoförleri

Gündemde Bugün-21 Mayıs 2017 Pazar
TÜRKİYE
-AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak. (Saat:10.00)

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ İSTANBUL'DA
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (KEİ) Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak. (Saat:08.30)


BAKAN ÇAVUŞOĞLU RİYAD'TA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın girişimi ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Arap İslam-Amerikan Zirvesi'ne katılacak.

GÜNCEL
-2017 KPSS-Lisans sınavı yapılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Turkish Airlines Euroleague finalinde temsilcimiz Fenerbahçe ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)
-Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasına Atiker Konyaspor-Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçları ile devam edilecek. (Saat:16.00-19.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.