Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken enflasyon abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Gündemde Bugün-22 Ekim 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

BAŞBAKAN YILDIRIM AFYONKARAHİSAR'DA

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin 25. istişare ve değerlendirme toplantısına katılıyor. (Saat:10.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ İSTANBUL'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Elite World Prestige Hotel'de düzenlenecek "Kadınlar Yerel Yönetimleri Tartışıyor" programına katılacak. (Saat:11.00)

KÜLTÜR-SANAT
-Yazar, şair Ziya Gökalp, vefatının 92. yılında Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliğince, "Çınaraltı Sohbetleri"nde anılacak. (Saat:15.00)
-Suriyeli şarkıcı Lena Chamamyan, Zorlu PSM'de konser verecek. (Saat:21.00)

GÜNCEL

-Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konfederasyonun 41. kuruluş yılı dolayısıyla Haymana'da düzenlenecek Genişletilmiş Başkanlar Kuruluna katılacak.(Saat:09.30) 

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 8. Haftaya, Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor, Akhisar Belediyespor-Adanaspor, Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00)
-Voleybolda Filipinler'de düzenlenen 2016 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde iki Türk takımı VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA karşı karşıya gelecek. (Saat:08.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Sompo Japan, Pınar Karşıyaka-Trabzonspor Medical Park, Demir İnşaat Büyükçekmece-TOFAŞ, Darüşşafaka Doğuş-Gaziantep Basketbol müsabakalarıyla başlayacak. (Saat:14.00-17.00-19.00-16.00)
-Galatasaray'da, kulüp yönetim kurulunun, Riva ve Florya'daki araziler için hazırlanan projelerin hayata geçirilebilmesi için genel kurul üyelerinden onay isteyeceği olağanüstü kongre, UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapılacak. (Saat:10.00)
-Hentbolda Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş Mogaz ile Danimarka ekibi Holstebro, Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:15.00)

-Hentbolda Kadınlar Challenge Kupası 2. tur rövanş maçında Zağnosspor, Bosna Hersek'in ZRK Ilidza takımını konuk edecek. (Saat:17.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.