Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Gündemde Bugün - 22 Haziran 2016 Çarşamba
BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nu, Malta Dışişleri Bakanı George Vella’yı kabul ediyor ve Rıxos Otel’de 22, 23, 24. VE 25. Dönem Milletvekilleri ile iftar programına katılıyor. (Saat: 14.00-16.00-20.29)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta iftar programına katılacak.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ ANKARA VE AĞRI'DA
-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye İnsan Hakları Vakfını ziyaret edecek, partisinin Ağrı il örgütünün iftarına katılacak. (Saat: 11.30-19.48)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Silivri Piri Mehmet Paşa Camisi'nin açılışına ve Esenler Belediyesinin iftarına iştirak edecek. (Saat: 12.30-20.48)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR VE UŞAK'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliğini, AK Parti İl Başkanlığını ve esnafı ziyaret edecek, Şuhut Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezini inceleyecek, iftar programına katılacak. (Saat: 14.00-20.34)
-Eroğlu, Uşak Valiliğini ziyaret ederek basın açıklaması yapacak. (Saat: 23.30)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Türksat Genel Müdürlüğü arasında e-Okul Sistemine ilişkin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda düzenlenecek protokol törenine iştirak edecek. (Saat: 15.00)

BAKAN AVCI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından ayrı ayrı kabul edilecek.
-Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile görüşecek Avcı, Selimiye Camii ve Lokmacı bölgesini ziyaret edecek.

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ankara Sanayi Odasının haziran ayı Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat: 10.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, e-Dönüşüm / e-Devlet İşbirliği Protokolü imza törenine iştirak edecek. (Saat: 15.00)

TBMM GENEL KURULU
-
 Genel Kurulda, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu'nda değişiklik öngören yasa tasarısının görüşmelerine devam edilecek. (Saat: 14.00)
-TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'de değişiklik öngören yasa tasarının görüşmelerine başlanacak (Saat: 11.00)

DÜNYA - DİPLOMASİ
-AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İtalyan parlamentosunun üst kanadı Senato ile alt kanadı Temsilciler Meclisinin karma AB ve Dışişleri komisyonlarının toplantılarına katılacak.
-İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Brüksel'de temaslarda bulunacak.

EKONOMİ
-TÜİK, Haziran ayı Tüketici Güven Endeksi'ni açıklayacak.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, kurumun konferans salonunda düzenlenecek "2016 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açılış Programı"na katılacak. (Saat: 11.00)
-YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitelerin ziraat, tarım, orman ve su ürünleri programlarının bulunduğu fakültelerin dekanları ve yüksekokul müdürleri ile gerçekleştirilecek toplantıya iştirak edecek. (Saat:11.30)
-Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, TBB Başkanlığı’nda, Yargıtay ve Danıştay’ın üye yapısı ile görev sürelerini değiştiren yargı paketi hakkında basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda İzlanda-Avusturya ve Macaristan-Portekiz, E Grubu'nda ise İtalya-İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç-Belçika maçları oynanacak. (Saat: 19.00-19.00-22.00-22.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.