Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Gündemde Bugün-23 Ekim 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü'nde Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani ile görüşecek. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Yenikapı'daki "İstanbul 10. Giresun Günleri" programının kapanış konuşmasını yapacak. (Saat:19.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, PTT’nin 176’ncı Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılacak. (Saat:19.30) 

KÜLTÜR-SANAT
-
Ensar Vakfınca beşincisi gerçekleştirilen "Türkiye Değer Ödülleri" töreni Lütfi Kırdar'da yapılacak. (Saat:/16.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 8. haftaya, Kardemir Karabükspor-Medipol Başakşehir, Osmanlıspor-Kasımpaşa ve Beşiktaş-Antalyaspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)
-Voleybolda Filipinler'de düzenlenen Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın finalinde Eczacıbaşı VitrA ile İtalyan ekibi Pomi Casalmaggiore karşı karşıya gelecek. Üçüncülük maçında ise VakıfBank ile İsviçre temsilcisi Volero Zürih karşılaşacak. (Saat:14.00-08.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta, Muratbey Uşak-TED Ankara Kolejliler, Best Balıkesir-Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank-Banvit, Yeşilgiresun Belediyespor-Fenerbahçe müsabakalarıyla tamamlanacak. (Saat:16.00-17.00-17.00-19.00)
-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2016-2017 sezonunun ilk haftası kapanış maçında Canik Belediyespor-Bellona AGÜ ile karşalaşacak.(Saat:15.00)
-Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2016-2017 sezonu 4 maçla başlayacak.
-Hentbolda Erkekler Süper Lig'de 6. hafta tek maçla tamamlanacak, Bayanlar Süper Lig'de ise 5. haftaya 5 maçla devam edilecek.
-Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 18. yarışı ABD Grand Prix'si koşulacak. (Saat:22.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.