Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS EMİNE ERDOĞAN tsk CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut

Gündemde Bugün - 23 Mayıs 2016 Pazartesi Gündemi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recap Tayyıp Erdoğan, İstanbul Kongre merkezinde Rünya İnsani Programı Açılış Programına katılacak. (Saat:08:00)

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda Heyet Başkanları onuruna akşam yemeği verecek. (Saat:20:30)

 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Dünya İnsani Zirvesi Suriyeli mültecilerin krizine çözüm bulunması bakımından insana yakışır işlerin merkezi rolü :ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü) deneyimleri paneline katılacaktır. (Saat: 08:30)

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Kongre Merkezinde "Acil Durumlarda ve Uzun Dönemli Krizlerde Eğitim" konulu özel oturuma katılacak, UNESCO Genel Direktörü Irina Bokova ile görüşecek. (Saat: 16:30)

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI FATMA GÜLDEMET SARI ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'e çelenk koyma törenine katılacak. (Saat: 09:00)

 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2016 Tüketici Güven Endeksini açıklıyor. (Saat: 10.00)

 

DÜNYA DİPLOMASI

-Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai, Tahran'ı ziyaret edecek, İran, Hindistan ve Afganistan'ın liderleri arasında Çabahar Limanı'yla ilgili işbirliği anlaşması imzalanacak.

-Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

 

KÜLTÜR SANAT

-Yönetmenliğini Eray Koçak'ın, yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, önümüzdeki günlerde Fox TV'de yayınlanacak olan "Hayat Sevince Güzel" dizisinin basın toplantısı Çeşme'de gerçekleştirilecek.

-Yazar Sibel Eraslan, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde Aykut Ertuğrul'un "100 Yüze İmza ve Söyleşi" programında "Babam İçin Beyaz Bir Kuğu" öykü kitabı hakkında konuşacak ve imza gerçekleştirecek.

 

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Sapanca’da teması “Kitlesel Göç Hareketleri ve Küresel Din Hizmetleri” olan  “V. Yurtdışı Din Hizmetleri Konferansı” açılış programına katılacaktır. (Saat:10:00

 

SPOR

-Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) ana tablo maçları devam ediyor.

-Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında TOFAŞ ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

-PTT 1. Lig'de play-off yarı final rövanşında Multigroup Alanyaspor-Balıkesirspor ve Adana Demirspor-Vartaş Elazığspor maçları oynanacak.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.