Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Gündemde Bugün-23 Mayıs 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet törenine katılacak, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 8. Uluslararası Türk Dil Kurultayına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Avrupa Dış İlişkiler Konseyi Yönetim kurulu Eşbaşkanı Carl Bildt'i kabul edecek. (Saat:11.00-16.00-18.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çeşitli temaslarda bulunduğu Tiflis'ten Ankara'ya hareket edecek ve
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 73. Genel Kurul toplantısına katılacak. (Saat:16.40-18.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18. Dönem Mersin Milletvekili Ekin Dikmen için TBMM'de düzenlenecek cenaze törenine katılacak, CHP TBMM Grup Toplantısı’nda konuşacak ve TOBB Genel Kuruluna katılacak. (Saat:11.00-13.30-18.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI
-CHP,HDP ve MHP TBMM Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.30-10.30)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Hotels DownTown’da Çalışma Hayatında Mesleki Yeterlilik Çalıştayına ve Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı’nda Çalışma Hayatının En’ Lerinin Ödüllendirileceği;“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Temalı Resepsiyona katılacak. (Saat:10.30-17.00)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 73. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni'ne katılacak.
(Saat:18.00)

BAKAN AKDAĞ CENEVRE'DE
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cenevre'de yapılacak "70. Dünya Sağlık Asamblesi"ne katılacak, asamblenin genel kurulunda üye ülke temsilcilerine hitap edecek, ikili görüşmelerde bulunacak.

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Morris Associates Sanat Oluşumu tarafından düzenlenen Türkiye'ye Giriş Tanıtımı Resepsiyonu'na katılacak. (Saat:19.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA VE MAKEDONYA'DA
-
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığında İlk Okuma Yazma Öğretimi Bilgilendirme Toplantısı’na katılacak ve Uluslararası Balkan Üniversitesi 2016 – 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katılacak. (Saat:10.00-18.00)

TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da uluslararası sözleşmeler görüşülecek
. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Milli Eğitim,Kültür,Gençlik ve Spor Komisyonu’nda, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısına ilişkin bilgilendirme toplantısı. (12.00)
-Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-
18’nci Dönem (1987-1991) İçel Milletvekili Ekin Dikmen'in cenaze töreni (11.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak-Mart 2017 Yapı İstatistiklerini ve Mayıs 2017 Sektörel Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası İktisadi Yönelim İstatistiklerini ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ziyaretinden sonra işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytullahim kentine geçerek Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelecek.

GÜNCEL
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 73. Genel Kurulu, 23-24 Mayıs 2017 tarihlerinde Ankara’da yapılacak.

-Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca ilk kez,Vakıf yükseköğretim kurumlarının Rektörleri veVakıf Meslek Yüksekokullarının Müdürlerinin katılımıyla “Vakıf Yükseköğretim Kurumları Çalıştayı” düzenlenecektir. (Saat:10.00)

SPOR
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off turunda Beşiktaş Sompo Japan-Gaziantep Basketbol ve Anadolu Efes-Galatasaray Odeabank maçları oynanacak. (Saat:18.30-20.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.