Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Gündemde Bugün-23 Şubat 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Genelkurmay Başkanı orgeneral Hulusi Akar'ı ve Başbakan Binail Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:12.00-15.30-17.00)  

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'i karşılıyor, Türkiye-Pakistan YDSK beşinci toplantısını gerçekleştiriyor, Başbakan Şerif ile ortak basın toplantısı düzenliyor ve Şerif onuruna resmi öğle yemeği veriyor. (Saat: 10.00-13.00)
-Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ı ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul ediyor. (Saat: 14.30-15.30)
-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (Saat:17.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DEİK Yurtdışı Yatırım Forumu'na katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ALBAYRAK BAKÜ'DE
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azerbaycan’da Güney Gaz Koridoru Danışma Kurulu 3. Bakanlar Toplantısına katılacak, ikili temaslarda bulunacak.

BAKAN ÇELİK BAKÜ'DE
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Azerbaycan'da Fahri Hıyabanı ve Şehitler Hıyabanı'nı ziyaret edecek, Türkiye-Azerbaycan Tarım İş Forumu’na katılacak, mevkidaşı Haydar Asadov’la ikili görüşme ve ortak basın toplantısı gerçekleştirecek.


BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasında Sosyal Güvenlik Anlaşması imza törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) nin Genel Kurul Toplantısına (Saat:14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Grand Ankara Hotel &Convention Center'de Türkiye’nin Sanayi Stratejisi ve Vizyonu” konulu çalışma toplantısına katılacak. (Saat:19.00) 

BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgi Merkezi̇'ni̇n açılış törenine, üniversitece düzenlenen Hoca Ahmet Yesevi'den Fuad Köprülü’ye Türk Düşüncesi Tari̇hi̇ Sempozyumu'na ve 2. Türki̇ye Arapça Ki̇tap ve Kültür Günleri̇ kapsamındaki "Alimler Buluşması"na katılacak.
(Saat:09.00-09.30-12.30)

BAKAN IŞIK İZMİR'DE
-
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kaya İzmir Thermal Otel'de düzenlenecek savunma sanayi firmaları ile buluşma programına katılacak, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. (Saat:10.00-15.45-18.00)

BAKAN ARSLAN ÇANAKKALE'DE

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlığın Çanakkale yatırımlarına ilişkin toplantıya katılacak, Valiliği, Lapseki Belediyesini ziyaret edecek ve 1915 Çanakkale Köprüsü temel atma noktasında incelemede bulunacak. (Saat:11.30-16.00)

BAKAN ELVAN MARDİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı’na katılacak, OSB’de ve Dicle Kalkınma Ajansında temaslar gerçekleştirecek. (Saat:09.30-18.00)

TBMM GÜNDEMİ
-
Genel Kurul’da, Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşmiş Milletler gözetimindeki Suriye konulu görüşmeler başlayacak. BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli taraflarla ikili görüşmeler gerçekleştirecek.
-Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, resmi ziyaret için geldiği Beyrut'ta Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ile bir araya gelecek

GÜNCEL
-YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK Kültür-Sanat Söyleşileri kapsamında Amasya Üniversitesinde "Osmanlı'nın Kayıp Halkaları: Şehzadeler" adlı söyleşiye iştirak edecek. (Saat:13.30)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçları oynanacak. Temsilcilerimizden Osmanlıspor-Olympiakos ile Beşiktaş-Hapoel Beer Sheva ile karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00-21.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 23. haftasında Fenerbahçe-Olympiakos ve Kızılyıldız MTS-Galatasaray Odeabank maçları oynanacak. (Saat:20.45-21.00)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.