Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Gündemde Bugün-24 Ağustos 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Engelli vatandaşlarımızın Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yerleştirmelerine ilişkin atama ve kura törenine katılacak.(Saat:11.00)
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Estonya Dışişleri Bakanı ve Avrupa Konseyi Dönem Başkanı Marina Kaljurand'ı kabul edecek.(Saat:13.30)  
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'i kabul edecek.(Saat:15.00)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'i kabul edecek. (Saat:11.30)
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ve Avrupa Konseyi Donem Baskanı Marina Kaljurand'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:14.00-16.30-18.00)
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ile TBMM arasında, FETÖ'nün darbe girişiminde TBMM'nin hasar gören bölümlerinin onarılmasına ilişkin düzenlenecek protokol imza törenine katılacak. (Saat:15.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali YıldırımÇankaya Köşkü'nde 
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'i kabul edecek.(Saat:12.15)
-Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Konseyi Donem Baskanı Marina Kaljurand ve Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok'u Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:16.00-18.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ve Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok ile partisinin genel merkezinde görüşecek. (Saat:10.00)
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek ve Parti Genel Merkezinde Hak-İş heyetini kabul edecek. (Saat:11.00-17.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA VE İSTANBUL'DA
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Dr. Faruk Özlü, ATO'da Ar-Ge 2.Mevzuat Tanitim Toplantısına ve İstanbul Sanayi Odası meclis toplantısına katılacak. (Saat:09.00-15.00)   

BAKAN TÜFENKCİ VAN'DA
-
Gümrük ve Ticaret Bakani Bülent Tüfenkci, TOBB istiraki Gümrük ve Turizm Isletmeleri Ticaret A.S. tarafindan Yap-Islet-Devret modeli ile modernizasyonu yapilacak Kapiköy Gümrük Kapisi tesisinin temel atma töreniNE katılacak. (Saat:15.00) 

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ VE BAKAN AVCI İSTANBUL'DA
-Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilal Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu Etnospor Konfederasyonu'nun düzenlediği Etnospor Kültür Festivali basın toplantısına katılacaklar. (Saat:10-00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Kuzey Kıbrıs Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek, heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. (Saat:11.45)

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek
Engelli vatandaşlarımızın Devlet Memurluğuna yerleştirmelerine ilişkin atama ve kura törenine katılacak.(Saat:11.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ROMA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanı Carlo Calenda ile görüşecek, yatırımcılar ve özel sektör temsilcileriyle bir araya gelecek, basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ankara Sanayi Odası ağustos ayı Meclis toplantısına katılacak. (Saat: 10.00)

EKONOMİ
-TÜİK, temmuz ayı konut satış istatistiklerini ve geçen yılın yaygın eğitim faaliyetleri araştırması sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Estonya Dısisleri Bakanı ve Avrupa Konseyi Donem Baskanı Marina Kaljurand ile baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından, Bakanlık konutunda ortak basın toplantısı yapacak. (Saat:10.00-10.3011.30)
-Suriye iç savaşında Fırat nehrinin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçları oynanacak. (Saat:21.45) 



                
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.