Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-24 Nisan 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İşkur) Ve Türkiye Esnaf Ve Sanatkârları Konfederasyonu (Tesk) Arasında “Aktif İşgücü Kapsamında Yürütülecek Faaliyetlerle İlgili İşbirliği” Protokolü İmza Törenine Katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Swiss Otel'de NEXT MOBİLİTY “Hayalindeki Türk Otomobilini Tasarla” Etkinliğine katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan, Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı’na katılacak. (Saat:09.30)

EKONOMİ
-Türkiye istatistik Kurumu Mart ayındaki Konut Satış İstatistiklerini ve Nisan ayı sektörel Güven endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00) 
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Nisan ayı İmalat Sanayi Kapetise Kullanım oranlarını açıklayacak. (Saat:14.30)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası Vodafone Arena'da oynanacak lider Beşiktaş ile Adanaspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.