Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Gündemde Bugün-25 Eylül 2016 Pazar
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ'IN PROGRAMI
-HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ezilenlerin Sosyalist Partisi 3. Olağan Kongresi'ne katılacak.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Gemlik ilçe danışma toplantısına katılacak,  Bursaspor-Kasımpaşa Süper Lig maçını izleyip, BTSO MESYEB –Mesleki Yeterlilik sınav ve belgelendirme merkezini gezecek ve BTSO İşadamları toplantısına katılacak. (Saat:13.00-16.00-18.00-19.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, New York'ta üçlü görüşme yapacak.

KÜLTÜR-SANAT
-Beşinci Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında, Amsterdam Klezmer Band grubu, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda müzikseverlerle buluşacak.
(Saat:20.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 5. haftaya 4 maçla devam edilecek. Kayserispor-Çaykur Rizespor, Bursaspor-Kasımpaşa, Fenerbahçe-Gaziantepspor ve Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmaları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00-19.00)
-TFF 1. Lig'in 4. haftası 6 karşılaşma ile başlayacak.  Ümraniyespor-Eskişehirspor, Boluspor-Samsunspor, Denizlispor-Mersin İdmanyurdu, Elazığspor-Giresunspor, Şanlıurfaspor-Bandırmaspor ve Balıkesirspor-Adana Demirspor maçları yapılacak. (Saat:17.00-17.00-19.00-19.00-19.00)
-A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda'da düzenlenen 2. etap E Grubu 2. devre üçüncü maçında Hollanda ile karşılaşacak.(Saat:16.30)






 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.