Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari Muhbir bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

Gündemde Bugün-25 Haziran 2017 Pazar
TÜRKİYE
-
Ramazan Bayramı kutlanıyor. İslam dünyasında idrak edilen Ramazan Bayramı'na ilişkin kutlamalar ve gelişmeler takip edeliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 11. Gününde Karaağaç Köyü'nde Bayram Namazı, Basın Mensuplarıyla Bayramlaşma, Adalet Yürüyüşçüleriyle Bayramlaşma, İzzet Baysal'ın Anıtmezarı'nı, Huzurevini ziyaret edecek ve Adalet Yürüyüşüne devam edecek. (Saat:06.00-09.30-10.00-13.30-14.00-15.30) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI TÜRKEŞ LONDRA'DA
-Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İngiltere'de, Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nin açılışına katılacak.


BAKAN ÇELİK ADANA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve 
Başmüzakereci Ömer Çelik,  Abi Sabancı Merkez Camii'nde Bayram Namazı kılacak ve Ceyhan Belediyesi Bayramlaşma törenine katılacak. (Saat:06.00-13.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Valilikte Bayramlaşma Programına katılacak, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ile Bayramlaşma ve Ak Parti İl Başkanlığı Bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:11.30-13.00-14.00)

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valilik -  Düzce Belediye Bayramlaşma, Beyköy Belde Bayramlaşma, Düzce AK Parti İl Teşkilatı Bayramlaşma, Yığılca İlçesi Bayramlaşma, Boğaziçi Belediyesi Bayramlaşma programlarına katılacak. (Saat:11.00-12.00-15.30-16.45-18.00) 

GÜNCEL
-
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Sultanahmet Camisi'nde bayram namazını kıldıracak ve Ramazan Bayramı hutbesini irad edecek. (Saat:06.19)


SPOR
-A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası'ndaki beşincilik maçında Letonya ile karşılaşacak. (Saat:16.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.